John Waite 26 februari in De Lantaarn Hellendoorn

Ticketmaster

John Waite kennen we van zijn glansrijke carrière als frontman en zanger van the Babys. Met hits als “Everytime i think of you” en “Isn’t it time”  veroverden ze in het begin van de jaren ’80 de wereld. Ook solo was Waite succesvol met o.a. zijn gigantische hit “Missing you”.

Vervolgens richtte John Waite samen met o.a. Neal Schon (Journey)  de band Bad English op in 1989. Ook met Bad English maakte Waite weer hele mooie platen en scoorde hij met “Time stood still” weer een dikke hit.Sinds de jaren ’90 is John Waite weer solo op pad en richt hij zich op verschillende projecten met o.a. Ringo Starr (the Beatles) en  Keith Reed (Procol Harum). In 2008 komt zijn single weer opnieuw binnen in de US Billboard hot 100. Ditmaal in duet met Alison Krauss.Op vrijdag 26 februari 2010 staat John Waite op het podium in Hellendoorn.

De voorverkoop loopt inmiddels online via www.lantaarn.nl.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek