Tokio Hotel in Ahoy Rotterdam

Ticketmaster

Tokio Hotel wordt ontdekt als frontman Bill Kaulitz mee doet aan een talentenjacht op televisie. In 2005 brengen de jongens hun eerste album ‘Schrei’ uit. Dit Duitstalige album doet het voornamelijk goed in thuisland Duitsland en in Oostenrijk. In 2007 brak Tokio Hotel ook door in Nederland en de rest van Europa met hun hitsingle ‘Monsoon’. Dit nummer was afkomstig van hun eerste Engelstalige album ‘Scream’ waarop ook de single ‘Ready, set, go!’ te vinden is.

Het album ‘Humanoid’, dat op 6 in de albumcharts binnenkwam, doet het ook heel goed. Op dit album staat ook de single ‘Automatic’. De Welcome to Humanoid city tournee die op 22 februari start in Luxemburg en eindigt op 14 april in Parijs, doet in totaal 32 Europese steden aan.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek