Popa Chubby en UFO bevestigd in de Boerderij, Zoetermeer

Ticketmaster

Voor de liefhebbers nog eens een kans om een concert van de legendarische Popa Chubby mee te maken! Voorverkoop begint a.s. zaterdag via ticketmaster. Verder UFO en een uitgesteld concert in cultuurpodium de Boerderij te Zoetermeer.
Blijf op de hoogte van vvk nieuws in NL bij Vovert.nl. Schrijf je ook in voor de superhandige nieuwsbrief zodat je nooit meer een optreden/festival hoeft te missen omdat je simpelweg te laat erachter komt dat je favoriete band aangekondigd is!

Evenement

Plaats

Concert datum

Voorverkoop start datum

Link

Popa Chubby & Band

Boederij

21 mrt 10

05 dec 09

boerderij

UFO

Boederij

02 mei 10

05 dec 09

boerderij

Philip Sayce & Band (uitgesteld)

Boederij

04 mei 10

inmiddels begonnen

boerderij

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek