Laura Jansen en Nashville Pussy nieuw bevestigd in de WATT, Rotterdam!

Ticketmaster

Goed nieuws uit Rotterdam! Mintzkov en Laura Jansen komen voor een concert naar WATT (vvk start zaterdag). Verder zijn de eerste namen voor het Mozaique festival in april bekend gemaakt (oa Fink, The Gaslamp Killer, Chrital Antlers, Mulatu Astatke & the Heliocentrics, Mount Eerie en de TV Buddha’s). En last but not least: Nashville Pussy komt samen met de Supersuckers een show weggeven. Support act is Early Man en de kaartverkoop is meteen begonnen!

Evenement

Plaats

Concert datum

Voorverkoop start datum

Link

Mintzkov

WATT

18 mrt 10

19 dec 09

WATT

Laura Jansen

WATT

24 apr 10

19 dec 09

WATT

Mozaique Festival (1e namen bekend)

diverse

8-11 apr 10

reeds begonnen

HotelMozaique

Nashville Pussy

WATT

17 feb 10

per direct

WATT

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek