De Normaal Coverband 23 januari 2010 in De Lantaarn, Hellendoorn

Ticketmaster

Dé Normaal Coverband heeft een onverstoorbare ritmetandem, even authentiek als de karakteristieke iconen Jan Manschot en Wimken van Diene.
De dynamiek en energie komt van Hendrik Jan en Erik op gitaar en zang, die elkaar tot het uiterste drijven en er vol gas op knappen! Het repertoire omhelst de échte oude nummers uit de beginperiode van Normaal.De bezoekers vinden het fantastisch, de biertap maakt overuren en de planken krullen uit ’t podium!Deze band kan met recht de naam Dé Normaal Coverband dragen, met dit eerbetoon aan de wortels van de dialectrock in Nederland.
De band bestaat uit: -Hendrik-Jan bökkers (zang, gitaar) -Bastiaan Bökkers (basgitaar), -Erik Neimijer (zang, gitaar)-Dennis Hendriks (drums).

Bestel kaarten

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek