Night of the Proms 13 november 2010 in de Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

Het duurt nog even maar het is al aangekondigd en de voorverkoop gaat direct van start!

Op zaterdag 13 november is Night of the Proms te gast in GelreDome.

Het vaste Night of the Proms-orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur brengen muziek uit de laatste drie eeuwen op een zodanig speelse manier en met zoveel schwung dat iedereen zich door hun vertolkingen laat meeslepen. Met evenveel enthousiasme begeleidt het orkest internationale popartiesten die het publiek in vervoering brengen met hun grootste hits. De uitbundigheid wordt afgewisseld met ingetogen momenten, waarbij iedereen aandachtig luistert naar muzikanten die platgetreden paden verlaten. Zo groeide de Night of the Proms, avond na avond en jaar na jaar, uit tot een evenement zonder weerga.

Kaarten zijn te koop via www.teleticketservice.com.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek