Zwarte Cross Festival 2010 in Lichenvoorde

Ticketmaster

Het Zwarte Cross Festival is het grootste~festival van Oost-Nederland en de grootste en spectaculairste motorcross van Europa. Het Zwarte Cross Festival is een feest met muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Het festival staat bekend om de typische Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid en wordt jaarlijks bezocht door jong en oud. Op de dertiende editie van het Zwarte Cross Festival in 2009 kwamen meer dan 132.000 bezoekers af. De camping bestaat uit 15.000 bezoekers. Het Zwarte Cross Festival is met 70% groei per jaar gemiddeld in bezoekersaantallen het snelst groeiende festival van Europa. Kernwoorden: feest, verdraagzaamheid, originaliteit, humor, muziek, sport en stunt

Zie hier onder de verschillende voorverkoop data:
18 Januari: Start voorverkoop camping- en caravankaarten voor leden van “Harder!”;
15 Februari: Start voorverkoop camping- en caravankaarten niet-leden;
6 April: Start voorverkoop dagkaarten.

Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek