Vovert.nl steunt campagne Weet wat je koopt!

Ticketmaster

De campagne Weet waar je koopt! en de bijbehorende website www.weetwaarjekoopt.nl probeert meer bewustzijn te kweken dat je zelf kiest waar je je concert- (en overige) kaartjes koopt met alle gevolgen van dien: Niet alleen wil je niet te veel betalen, maar ook zeker voorkomen dat je nepkaarten koopt. Er zijn ook ticketverkopers die kaarten voor een hogere prijs doorverkopen of kaarten valsificeren. Lees de tekst eens door, wij vinden het een hele heldere campagne.
Let op: wij verkopen zelf geen kaarjes en linken op Vovert.nl in onze nieuwsitems altijd uitsluitend naar het officiele verkooppunt voor een evenement of naar de (website van een) venue waar een concert/feest/festival zal plaatsvinden. In dat laatste geval kun je veilig de links op de website van die venue volgen om je tickets te kopen.
Zo zorgen we ervoor dat je nooit te veel betaalt voor je tickets en helpen we mee om concertbezoeken in Nederland betaalbaar te houden. Voor iedereen.
Weet waar je koopt!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek