Sensation white weekend 3 en 4 juli 2010. Voorverkoop zaterdagmorgen 27 maart om 10:00

Ticketmaster

Het Sensation white evenement Amsterdam zal dit jaar op 3 en 4 juli plaatsvinden in de Amsterdam Arena onder de noemer “Wicked Wonderland”. De kaartverkoop is nog niet gestart, maar hou Vovert.nl in de gaten, want zodra we meer weten mbt voorverkoop data en info dan lees je het hier. Schrijf je ook in voor de Vovert.nl nieuwsbrief en ontvang wekelijks een mailtje met het laatste voorverkoop nieuws! Dan blijf je nog beter (en eenvoudiger) op de hoogte!

UPDATE (26-03-10):
3 juli 2010 Sensation Amsterdam 2010 in de Amsterdam Arena
Op zaterdagmorgen 27 maart om 10:00 uur start de kaartverkoop voor Sensation Amsterdam.
Kaarten alleen verkrijgbaar via Sensation en ID&T.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek