Crowded House, Jack Johnson en John Mayer (extra show) naar Heineken Music Hall

Ticketmaster

Driewerf nieuws uit de Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam Zuidoost!

  • Crowded House komt op zondag 20 juni 2010 voor een concert naar Amsterdam. Voor meer info zie de HMH website. Voorverkoop van kaarten begint a.s. vrijdag 5 februari om 10u00 via LiveNation.
  • De dag daarna (21 juni 2010) komt Jack Johnson zijn relaxte surf muziek ten gehore brengen in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Voor meer info kijk je op de Jack Johnson website. Presale van de tickets begint a.s. donderdag 4 februari 2010 om 10u00 via de officiele ticketverkoper TicketMaster.
  • Op 3 juni 2010 geeft John Mayer een extra concert in de HMH, Amsterdam. Kaartjes zijn vanaf a.s. zaterdag 6 februari om 10u00 te koop via TickeMaster (weblink is nog niet aangemaakt). Meer info via de HMH website.

Blijf op de hoogte van voorverkoop nieuws via Vovert.nl Voorverkoop Alert. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief! Wij houden je op de hoogte over Wie? Wat? Waar? Hoe laat? en melden alleen officiele verkooppunten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek