Kaartverkoop voor het “Because I’m a Girl” event op Java Eiland van start!

Ticketmaster

Op 17 juni 2010 zal op het Java Eiland in Amsterdam het jaarlijkse “Because I’m a Girl in Concert” event plaatsvinden. Met het ‘Because I am a Girl’ in concert vraagt Plan Nederland aandacht voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Zie meer info op Plan Nederland.
De volgende artiesten hebben hun aanwezigheid al aangekondigd: Jeroen Van de Boom, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonje, Do, Belle Perez, Babette van Veen, Dennis, Berget Lewis, Alain Clark, Caro Emerald, Tim Akkerman, Sharon den Adel, Giovanca, Nikki Kerkhof, Sherry Dyanne.
Kaartjes kun je voor EUR27.50 kopen bij TicketService. Ticket presales zijn meteen van start gegaan!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek