We All Love Michael 25 juni 2010 in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Op 25 jun 2010 (exact 1 jaar na het overlijden van Michael Jackson) zal in de Heineken Music Hall te Amsterdam ism het Wereld Natuur Fonds WNF een muzikaal eerbetoon plaatsvinden ter ere van de “King of Pop” onder de naam “We All Love Michael”.
Het zal een show met muziek, dans en projectie worden. De volgende artiesten hebben hun medewerking al bevestigd: Ali B, 3J’s, Berget Lewis, Hind, Do, Daniel Boissevain, Jim Bakkum, Nathalie Makoma, Jenny Lane, Big Black & Beautiful, Kim Hoorweg, Laura Vlasblom, Leona, Marlayne, Loïs Lane, Nurlaila Karim, Phatt, Ruben, Sarina Voorn, Sherry Dyanne, Alex van Oostrom en Anny.

Meer info via HMH. Verdere details en tickets presales via WeAllLoveMichael.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek