James Last op 4 april 2011 in de Rijnhal, Arnhem. Kaartverkoop begonnen

Ticketmaster

In het kader van zijn “Muziek is mijn Wereld” Tour zal James Last ook Nederland weer aandoen: op 4 april 2011 staat hij in de Rijnhal, Arnhem. Tickets voor dit concert koop je via het enige officiële verkooppunt Eventim.

Muziek houdt jong en James Last is hier het levende bewijs voor! Tijdens zijn aankomende tournee zal Last naast zijn klassiekers uit vijf decennia ook weer nieuwe nummers in zijn programma presenteren. In het multiculturele orkest bevinden zich muzikanten uit alle delen van de wereld. De orkestleider verlangt, naast de, uiteraard, noodzakelijke technische kwaliteiten, slechts twee dingen: normaal doen en spelplezier hebben.
James Last:”Het is een enorm plezier als je na deze lange voorbereiding eindelijk op het podium staat en van het enthousiasme van de mensen kan genieten. Bovendien heeft bij ons iedere muzikant er plezier in. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur.”
James Last is op en top een rasentertainer. En dat al vijf decennia lang.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek