Festival Open Dans 4-6 juni in Las Palmas LPII, Rotterdam – kaartverkoop gestart!

Ticketmaster

Op 4, 5 en 6 juni 2010 vindt het festival Open Dans plaats in cultuurpakhuis Las Palmas (LPII), Wilhelminakade 326, Rotterdam.
Kaartverkoop is meteen begonnen en loopt via het enige officiële verkooppunt Eventim. Koop vandaag nog je kaarten!
Open Dans biedt de kans om te zien wat je anders niet zou tegenkomen. Allerlei Rotterdamse dans die normaal niet zo zichtbaar is komt te voorschijn in een gevarieerd programma met alles van hiphop tot moderne dans tot werelddans. De ruimte van LPII is tijdens Open Dans drie dagen lang het toneel voor een grote hoeveelheid dansers en makers die hun werk met het publiek willen delen. Het geheel beperkt zich niet tot een bepaald genre of soort. Op die manier kom je choreografieën, dansfilms, nieuwe stukken, dansinstallaties en speciaal aangepaste stukken tegen.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek