Aristocratisch Bal op 19 november 2010 in Hilton Hotel Amsterdam

Ticketmaster

Op 19 november 2010 zullen oude families van over de gehele wereld elkaar weer ontmoeten op het Aristocratisch Bal! Deze unieke gebeurtenis zal in het Hilton Hotel Amsterdam plaatsvinden. Kaartverkoop is per direct begonnen en loopt via Eventim.

Onderdelen van dit speciale evenement zijn het Aristocratisch forum onder voorzitterschap, met prinselijke gastsprekers en een besloten voorbeschouwing van bekende kunstenaars als Salvador Dali en Picasso gekoppeld aan een veiling. Beneficiair zijn het internationale Rode kruis en UNICEF. Een gala diner met modeshow en uitreiking van de modeprijs Aristocratie.

Genomineerden zijn Karel Lagerfeld, Pierre Cardin, J.P. Gaulthier, Emanuel Ungaro, Louis Vuitton, Giorgio Armani, Miuccia Prada, Paco Rabanne, Mary Quant, Paul Smith, Donna Karan, Calvin Klein and Ralph Lauren. Dansen in smoking en een gerenommeerd orkest.

Dress code: smoking, gala uniform, militair uniform

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek