Michael Bublé donderdag 28 oktober in Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

(Let op, nieuwe kaarten tijdelijk beschikbaar, lees hier verder!)
Het concert van Michael Bublé kon op 19 mei niet doorgaan i.v.m. ziekte van de drummer van de band.
Mojo Concerts heeft  zojuist bekend gemaakt dat de nieuwe datum is op donderdag 28 oktober in de Gelredome, Arnhem. Alle gekochten kaarten zijn geldig voor dan en indien men verhinderd is kunnen de kaarten geretourneerd worden tm 28 september.
UPDATE: Nieuwe kaarten voor dit voormalig uitverkochte concert zijn vrijgegeven. Deze zijn te koop via het enige officiële verkooppunt Eventim! Wees er snel bij, want dit concert was voor deze week gewoon uitverkocht!

Michael Buble is overigens ook in Duitsland te bewonderen in Keulen, Hanover en Stuttgart in oktober.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek