Nacht van Duivenvoorde op zaterdag 26 juni 2010 in het kasteel bij Voorschoten

Ticketmaster

Op zaterdag 26 juni 2010 zal op het kasteel Duivenvoorde (tussen Voorschoten en Wassenaar) de “nacht van Duivenvoorde plaatsvinden.
Officiële kaartverkoop loopt via Eventim.

De Nacht van Duivenvoorde is een avondvullend mini-kunstenfestival in en rondom Kasteel Duivenvoorde, idyllisch gelegen op de grens tussen Voorschoten en Wassenaar. Deze historische buitenplaats is al acht eeuwen via vererving in familiebezit gebleven. Anno 2010 wonen er nog steeds afstammelingen van de oorspronkelijke bewoners. En dat is uniek.

Sinds 1960 zijn het kasteel en omliggende landgoed in een stichting ondergebracht. Delen van het kasteel en landgoed zijn inmiddels opengesteld voor het publiek. De stichting bestaat dit jaar een halve eeuw en dat vieren we met een reeks van bijzondere jubileumactiviteiten, waaronder dit festival als een eigenwijze en ‘groene’ museumnacht.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek