Het Hortusfestival 14 juli tm 30 augustus 2010 in Hortus Haren, Landgoed Schovenhorst te Putten, Huize Frankendael te Amsterdam, de Oude Hortus in Utrecht en de Hortus Botanicus te Leiden

Ticketmaster

Koop alleen kaarten bij het officiële verkooppunt Eventim.

Van 14 juli t/m 30 augustus beleeft het HortusFestival zijn 6e editie op bijzondere plekken van het Nederlandse culturele erfgoed. Hét zomerfestival voor vroeg twintigste-eeuwse kamermuziek geeft wekelijkse concerten in de Hortus Haren, Landgoed Schovenhorst te Putten, Huize Frankendael te Amsterdam, de Oude Hortus in Utrecht en de Hortus Botanicus te Leiden. Het HortusEnsemble en tal van toonaangevende solisten en gastensembles geven op iedere locatie identieke zomerzwoele avondconcerten die in het teken staan van het reisalbum van Vera Stravinsky. Alle concerten beginnen om 19:30 uur.

Kaarten voor de verschillende concerten

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek