Joe Cocker op 13 oktober in de HMH, Amsterdam en 14 oktober in Martiniplaza, Groningen

Ticketmaster

Dit najaar komt soullegende Joe Cocker voor twee concerten naar Nederland; op woensdag 13 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam, en op donderdag 14 oktober in Martiniplaza in Groningen.
Kaartverkoop voor deze concerten begint aanstaande vrijdag (18 juni) om 10u00. Officiële verkooppunt voor de tickets is Eventim.

Kaarten nu wel al verkrijgbaar voor het concert in Bonn (D) op 29 juni 2010

Zijn karakteristieke stemgeluid is te herkennen uit duizenden. Joe Cocker is dan ook gezegend met ongetwijfeld één van de mooiste blanke soulvocalen die de pophistorie ooit heeft gekend. Al zo’n vier decennia lang is zijn rauwe soulvolle stem de sleutel tot zijn immense succes.
Cocker maakte voornamelijk naam met covers van onder meer The Beatles. Hij is verantwoordelijk voor klassiekers als ‘Unchain My Heart’, ‘You Are So Beautiful’, ‘Up Where We Belong’ (met Jennifer Warnes uit de film An Officer and an Gentlemen), ‘With A Little Help From My Friends’ (van The Beatles) en ‘Summer in the City’. Zijn laatste album stamt uit 2007 (Hymn For My Soul), waarop hij covers zingt van onder andere Stevie Wonder, George Harrison, Bob Dylan en John Fogerty.
In oktober dit jaar wordt zijn nieuwe album Hard Knocks verwacht.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek