Op 29 augustus 2010 tuinconcert Wibi Soerjadi op landgoed Wulperhorst bij Zeist!

Ticketmaster

Op 29 augustus 2010 zal  het spetterende tuinconcert van Wibi Soerjadi op landgoed Wulperhorst te Zeist plaatsvinden. Kaartverkoop loopt via Eventim.

Het inmiddels traditionele tuinconcert zal deze zomer weer plaatsvinden. Het tuinconcert zijn openlucht zomeravondconcerten gegeven in de tuin van zijn romantische landgoed De Wulperhorst. Tijdens de tuinconcerten geniet u van een warme ambiance en het sfeervol uitgelichte landhuis wat zich op de achtergrond van het concert voltrekt. In de pauze heeft u de mogelijkheid om een wandelingetje te maken in de grote tuinen onder het eventuele genot van een drankje. Na afloop van het concert kunt u Wibi Soerjadi persoonlijk ontmoeten tijdens de signeersessie.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek