Voorverkoop alert! Concert Simple Minds & Fischer-Z – 28 augustus 2010 – Go Planet, Enschede – Ticket presales vanaf 10u00

Ticketmaster

Simple Minds en Fischer-Z geven op zaterdag 28 augustus 2010 een exclusief concert in Go Planet, Enschede (naast De Grolsch Veste, FC Twente stadion)
Kaarten voor dit concert kosten € 47,50 (excl. servicekosten) en zijn vanaf aanstaande zaterdag 10u00 uur te koop via het officiële verkooppunt Eventim (betaal niet te veel voor je kaartjes, koop alleen bij het officiële verkooppunt! “Weet waar je koopt!”)

Simple Minds mag zich nog steeds de meest succesvolle band van Schotse bodem noemen. Na ruim 30 jaar spat de energie van de band nog immer van het podium. Gestart in 1977 als new wave groep, schoven de Simple Minds na enkele jaren meer naar het commerciële poprock genre. Het leverde de band hits op, waaronder de nummer 1 single ‘Don’t You (Forget About Me)’, dat in 1985 hun grote doorbraak betekende. Ná de jaren 80 werd het iets rustiger rond de Simple Minds, maar in 2002 keerden ze terug met een opgefriste band en dito albums: Cry (2002) en Black & White 050505 (2005). In 2009 verscheen het 15e studioalbum Grafitti Soul waarop Jim Kerr en de zijnen het herkenbare Simple Minds geluid laten horen als nooit tevoren. Simple Minds stond in 2009 op de planken van Pinkpop Classic, in de Heineken Music Hall en 013.

Nu, op zaterdag 28 augustus 2010, wordt Go Planet aangedaan. In Enschede worden de mannen van Simple Minds bijgestaan door special guest Fischer-Z. In Nederland bereikte Fischer-Z in 1979, 1980 en 1981 de hitlijsten met achtereenvolgens ‘The Worker’, ‘So Long’ en ‘Marliese’. Zanger en songwriter John Watts, de ultieme kunstenaar in woorden en muziek, vervlocht politieke vraagstukken met eigenzinnige muziek. Op zaterdag 28 augustus krijgt het Nederlandse publiek een unieke kans om naast die van Simple Minds, ook de hits van Fischer-Z opnieuw te beleven.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek