Beatloverz 13 november 2010 in Ahoy, Rotterdam – kaartverkoop vanaf 1 juli

Ticketmaster

Op 13 november 2010 zal in de Ahoy, Rotterdam het dancefeest Beatloverz “Larger than Life” plaatsvinden.
Voorverkoop van de kaarten voor deze party begint a.s. 1 juli. Meer info en officiële ticket presales via UDC.

Met het uitverkochte 2 jarig bestaan nog op het netvlies gebrand, is de organisatie er trots op om de volgende Beatloverz aan te kondigen. Op zaterdag 13 november 2010 is het dan zover en gaat Beatloverz naar Ahoy Rotterdam.

Inmiddels hebben al meer dan 30.000 bezoekers een Beatloverz editie bijgewoond en heeft Beatloverz al het officieuze predicaat “Populairste dance feest van Zuid Holland” Dit predicaat gaat de organisatie dan ook meer dan waarmaken op zaterdag 13 november.

De line-up houdt de organisatie nog geheim maar waar namen zoals Sebastian Ingrosso (SWE), Chuckie, Ron Carroll (USA), Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano en Laidback Luke in het verleden op Beatloverz gedraaid hebben wordt er ook voor november weer uitgepakt. Niet de alleen de line-up wordt sensationeel, ook de aankleding van het event wordt uniek. State of the art geluid en licht, visuals, lasers, vuurwerk, entertainment en shows, kortom alle ingrediënten om je een avond te bezorgen die je nog lang zal heugen.

Let op: Zet 13 november 2010 extra dik in je agenda want waar voorheen Beatloverz 4 keer per jaar plaats vond zal Beatloverz nu maar 1 keer per jaar plaatsvinden in Ahoy.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek