C-Mon & Kypski support Act van Faithless in het Westerpark, Amsterdam – 2 juli 2010

Ticketmaster

Zojuist is bekend geworden dat C-Mon & Kypski de support act is van Faithless op vrijdag 2 juli in het Westerpark in Amsterdam. Dit openluchtconcert maakt onderdeel uit van de serie concerten die Mojo Concerts deze zomer voor de vierde keer organiseert in Cultuurpark Westergasfabriek onder de naam Live at Westerpark. Voor het concert van Faithless zijn nog kaarten beschikbaar. Officiële ticket presales loopt via Eventim.

Het Utrechtse kwartet C-Mon & Kypski heeft de afgelopen jaren meermalen bewezen te zijn uitgegroeid tot een van Nederlands meest enerverende live acts. Met hun frisse en unieke upbeat mix hebben ze critici over de hele wereld geïmponeerd. C-Mon & Kypski timmeren dan ook internationaal goed aan de weg. Onlangs zijn ze teruggekeerd van een succesvolle tournee door Amerika, China (Shanghai) en Engeland, om binnenkort weer naar Amerika te gaan voor een volgende tournee. Maar ook met de nationale optredens dit jaar op Noorderslag, onlangs nog op Pinkpop en vorige week op Oerol gaat het dak eraf.
Het concert dat Faithless in mei gaf in Paradiso was binnen 10 minuten uitverkocht en ging de boeken in als een van de meest energieke concerten van dit jaar.
Daarvoor was het alweer drie jaar geleden dat de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz, dj/toetsenist Sister Bliss en producer Rollo Armstrong in Nederland op het podium stonden.
Onlangs is ook het nieuwste studioalbum van Faithless, ‘The Dance’, verschenen, waarvan ‘Not Going Home’ de eerste single is.
Faithless is zeer succesvol in diverse grote en kleinere concertzalen, maar in de openlucht komt de formatie pas echt tot zijn recht. Midden jaren negentig waren ze een van de eerste dance-acts die ook op popfestivals wisten te scoren. Met performances van bekende nummers als ‘God is a DJ’, ‘Insomnia’, ‘I Want More’ en ‘We Come One’ staat Faithless immer garant voor een energieke live show.
Kaartjes via Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek