Janine Jansen, Joe Sumner en Carel Kraayenhof ook op Symphonica in Rosso met Sting – Gelredome, Arnhem – 15 en 16 oktober 2010

Ticketmaster

De  Nederlandse topmuzikanten Janine Jansen en Carel Kraayenhof zullen een gastoptreden verzorgen tijdens Symphonica in Rosso. Beiden werden persoonlijk door Sting uitgenodigd om deel uit te maken van de shows in het GelreDome. Eerder werd al bekendgemaakt dat niemand minder dan Joe Sumner, de zoon van Sting, een duet zal verzorgen tijdens de jubileumeditie van Symphonica in Rosso op 15 & 16 oktober 2010.
Tickets voor beide concerten zijn nog te koop via het enige officiële verkooppunt Eventim. Let op: er zijn gewone tickets en tickets de luxe te koop!

Sting  is al sinds haar jeugd een idool voor Janine Jansen. ‘Englishman in New York en Fragile zongen we vroeger luidkeels mee’, zei de populaire violiste in haar eerder verschenen eigen magazine ‘Janine’. ‘Dat was het geluid van mijn generatie. Als het op popmuziek aankomt is hij nog steeds mijn held’. Verleden jaar werd haar droom werkelijkheid toen ze haar held Sting mocht interviewen in het kader van de TROS TV Show. Tijdens Symphonica in Rosso zullen ze voor het eerst gezamenlijk op een podium te zien zijn.
Janine Jansen heeft ondanks haar jonge leeftijd al een indrukwekkende carrière. Ze treedt op met orkesten en dirigenten over de hele wereld en heeft inmiddels zes albums uitgebracht. Eind september verschijnt het nieuwe album van Janine Jansen: ‘Beau Soir’. Deze zal gewijd zijn aan Franse romantische kamermuziek.
Carel Kraayenhof ontmoette Sting afgelopen januari tijdens een  opname van ‘Live From Lincoln Center’ in New York. Beiden leverden een bijdrage aan een TV special van ‘Joshua Bell & Friends’. Tijdens de komende editie van Symphonica in Rosso zullen ze gezamenlijk op het podium staan. Carel Kraayenhof wordt wereldwijd door de beroemdste symfonieorkesten uitgenodigd om te komen soleren. In oktober 2010 gaat Carel’s eigen tangoshow ‘Compassion’ wegens groot succes in reprise in de Nederlandse theaters. In februari 2011 gaat deze show in Duitsland in première.
Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De eerste vier edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 675.000 bezoekers verdeeld over 21 uitverkochte GelreDome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is. Symphonica in Rosso is naar wereldwijde maatstaven een gigantische productie. 
Kaartjes via Eventim: je kan kiezen uit gewone tickets en tickets de luxe !

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek