North Sea Round Town met oa New Cool Collective in Las Palmas (LP II), Rotterdam

Ticketmaster

Op donderdag 8 juli 2010 presenteert North Sea Round Town een jazzy drieluik in LP II in Las Palmas, Rotterdam. Kaarten zijn per direct te koop via de enige officiële ticket verkoper Eventim.

Lineup:
Fullduplexx, de nieuwe band van Rotterdammer Louk Boudesteijn met als bezetting: Louk Boudesteijn: trombone/effecten/micromoog/ Mete Erker: saxofoons/basklarinet/effecten/Ferhan Otay: gitaar/Rein Godefroy: toetsen/effecten/Michel van Schie: bas/Pim Dros: drums

Miguel Zenón Quartet speelt nummers van de nieuwe cd Esta Plena. Altsaxofonist Miguel Zenón stond drie jaar lang bovenaan de Downbeat Critics Poll in de categorie Rising Star Alto Sax. Onlangs verscheen Esta Plena, zijn vijfde cd: mooi mix van krachtige, melodieuze stijl en ritmische beheersing.
Bezetting: Miguel Zenón, alto sax/Luis Perdomo, piano/Hans Glawischnig, bass/Henry Cole, drums.

Hoogtepunt van de avond: de swingendste big band van Nederland; de New Cool Collective Big Band, die hun nieuwe cd Pachinko komen spelen.
Bezetting: Benjamin Herman, Miguel Martinez, Efraim Trujilo, Wouter Schueler, David Kweksilber: diverse saxen/Jelle Schouten, Joe Rivera, David Rockefeller, Jan van Duikeren: trompetten/Bart Lust, Kees Adolfsen, Kobi Arditi, Andre Pet: trombones/Anton Goudsmit: gitaar/Willem Friede: e. piano, e. orgel/Leslie Leslie Lopez: bas, baby bas/Joost Kroon: drums/Jos de Haas: percussie.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek