Udit & Aditya Narayan Live in Concert op 4 september 2010 in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Udit Narayan is op 4 september 2010 samen met Aditya Narayan te zien in Ahoy Rotterdam. Officiële kaartverkoop via Seetickets.

Eén van de beste playback zangers in de Indiase filmindustrie

Udit Narayan, populair als playback zanger. Narayan heeft meer dan 15.000 nummers op zijn naam staan, in meer dan 30 verschillende talen, in 260 films in alleen al Hindi. Narayan ontving in 2009 de Padma Shri Award. Deze onderscheiding wordt door de Indiase overheid toegekend aan Indiase burgers die op verschillende vlakken – zoals, sport, kunst, literatuur en wetenschap wat van grote betekenis is voor hun vaderland.

Udit begon zijn carriere in Nepal als radio zanger en volkszanger. Na 8 jaar deze rol te hebben aangehouden kreeg hij een kans van de indiase ambassade om klassieke muziek te studeren in Mumbai. Hij vertrok in 1978 naar Mumbai om hier zijn carriere te beginnen.

Narayan brak door in 1980 toen de muziek director Rajesh Roshan hem vroeg voor de film Unees Bees. Hier kreeg hij de mogelijkheid om met de legendarische Mohammed Rafi te zingen. Al snel verdiende hij in 1988 zijn eerste Filmfare award.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek