Amy MacDonald op 16 november 2010 in de Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam – ticket presales vanaf vrijdag

Ticketmaster

Wie: Amy McDonald
Wanneer: dinsdag 16 november 2010
Waar: Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam zuidoost
Kaarten: verkoop vanaf a.s. vrijdag 2 juli 2010 om 10u00 via LiveNation. Betaal niet te veel, officiële tickets zijn Eur 34,- (excl. servicekosten).

Zojuist maakte zangeres Amy Macdonald na een zeer enthousiast ontvangen optreden op Rockin’Park bekend dat ze in het najaar terug komt naar Nederland voor een concert. Op dinsdag 16 november staat de Schotse zangeres in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert dat deel uitmaakt van haar ‘Amy Macdonald European Arena Tour 2010’ start aanstaande vrijdag om 10 uur.
Amy Macdonald breekt in 2008 door met haar debuutalbum ‘This Is The Life’. De gelijknamige single haalde net als het album de nummer 1 positie in de hitlijsten. Wereldwijd zijn meer dan drie exemplaren verkocht en in Nederland is het album inmiddels triple platina. Ook de singles ‘Mr. Rock & Roll’ en ‘Run’ werden grote hits.
In maart bracht de 22-jarige Macdonald, die zichzelf op 12-jarige leeftijd geïnspireerd door Travis gitaar leerde spelen, haar tweede album ‘A Curious Thing’ uit. Dit album is eveneens zeer succesvol en behaalde al de gouden status. Met de eerst single ‘Don’t Tell Me That It’s Over’ scoorde ze opnieuw een top 10 hit. Deze week verschijnt de nieuwe single ‘A Pretty Face’.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek