Shakira op 1 december 2010 voor een concert naar Ahoy, Rotterdam – ticketverkoop vanaf zaterdag

Ticketmaster

Op woensdag 1 december geeft Shakira een concert in Ahoy in Rotterdam. De voorverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag 3 juli om 10.00 uur. Betaal niet te veel en koop je kaarten uitsluitend via het officiële verkooppunt LiveNation. Officiële kaarten vanaf Eur40,-

De Colombiaanse superster Shakira komt terug naar Europa. In het kader van deze Europese tournee, welke op 16 november begint in Lyon in Frankrijk, komt Shakira op 1 december voor een concert naar Ahoy in Rotterdam.
Met meer dan 50 miljoen verkochte albums wereldwijd, een aantal grote hits en een aantal Grammy awards is Shakira een van de meest opwindende en succesvolle artiesten van tegenwoordig. Shakira’s meest recente hit en officiële WK song ‘Waka Waka’ is, na het kick-off concert van het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika, overal ter wereld een groot succes. Het nummer is meest bekeken video op Youtube in de maand juni en heeft in 15 landen al een nummer 1 positie bereikt.
Niet alleen ‘Waka Waka’, maar ook haar andere grote hits als ‘She Wolf’, ‘La Tortura’ en natuurlijk ‘Hips Don’t Lie’ en ‘Whenever Wherever’ zullen de revue passeren in Ahoy.
Shakira is een Grammy-award winnende zangeres/songwriter, artiest en producer. Daarnaast zet ze zich in voor vele goede doelen: Ze is oprichter van de Stichting Barefoot om onderwijs voor iedereen ter wereld mogelijk te maken en onder andere ambassadeur van UNICEF.
Het laatste concert dat Shakira in Nederland gaf was op 17 maart 2007 in het GelreDome in Arnhem.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek