Mumford & Sons op 26 september 2010 in de Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam – vvk zaterdag

Ticketmaster

3FM presents:
Op zondag 26 september geeft de Britse folk rock band Mumford & Sons een concert in de Heineken Music Hall. in Amsterdam zuidoost. De voorverkoop van dit concert dat deel uit maakt van hun Mumford & Sons Autumn Tour 2010 start aanstaande zaterdag (3 juli) om 10u00 via LiveNation.

Mumford & Sons wordt in december 2007 opgericht door Marcus Mumford (vocalen, gitaar en drums), Winston Marshall (vocalen, banjo), Ben Lovett (vocalen, keyboard, orgel) en Ted Dwane (vocalen, dubbele bas) die allen diezelfde passie delen: muziek maken die er toe doet, zonder zichzelf te serieus te nemen. Nadat ze in de zomer van 2008 al op Glastonbury hebben gestaan verschijnt in 2009 hun debuut album ‘Sigh No More’.
Op dit album vol banjo’s, accordeons en contrabassen laat het Londense kwartet een gepassioneerde mix horen van country, bluegrass en folk. Ook de van dit album afkomstige singles ‘Little lion man’ en ‘The Cave’ doen het goed op radio. Deze week verschijnt de nieuwe single ‘Roll Away Your Stone’ en ook een nieuwe uitvoering van het album met bonus cd. Op deze bonus cd staan 5 nummers die band in februari van dit jaar op nam voor Studio Brussel. Mumford & Sons stonden eerder dit jaar in een snel uitverkochte Tivoli en op Motel Mozaique en staan in augustus ook op het Lowlands festival.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek