Sheryl Crow op 20 oktober 2010 in 013, Tilburg – voorverkoop vanaf a.s. vrijdag

Ticketmaster

Op woensdag 20 oktober 2010 geeft zangeres Sheryl Crow een concert in Nederland. Het concert staat in het teken van haar nieuwe album dat op 16 juli uitkomt: 100 Miles From Memphis. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur en loopt via LiveNation. Ticketservice

UPDATE: Concert is verplaatst van de HMH naar de 013 in Tilburg. Zie hier voor info en tickets

Meervoudig Grammy-Award winnares Sheryl Crow groeide in de jaren ’60 en ’70 op met de onweerstaanbare soul muziek uit Memphis: Otis Redding, Wilson Pickett, Booker T, Aretha Franklin, Curtis Mayfield, Sly Stone… Allemaal droegen ze bij aan de muzikale vorming van de zangeres. Haar woonplaats tijdens haar jeugd: Kennett in Missouri, 100 miles from Memphis.
Als eerbetoon aan haar jeugd en muzikale helden brengt Sheryl Crow op 16 juli haar nieuwe album uit: “100 Miles From Memphis”. Een soul album dat de sfeer van de jaren ’60 en ’70 uitademt.
Het is alweer het tiende album dat de veelzijdige singer/songwriter uitbrengt. Naast haar succes bij het publiek heeft Crow ook veel aanzien bij andere artiesten. Lenny Kravitz zei ooit over haar: “Je hoeft maar een instrument in haar handen te duwen en ze weet het te bespelen.” Sheryl was ook co-producer van een album van de Amerikaanse band Dixie Chicks.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek