Theatergezelschap Vis a Vis speelt Silo 8 op Almere Strand 12 augustus – 19 september

Ticketmaster

Van 12 augustus 2010 tot 19 september 2010 speelt Theatergezelschap Vis a Vis “Silo 8” op Almere Strand in Almere. Kaartverkoop loopt via Eventim. Zie Eventim voor de verschillende soorten kaarten: Zo kan je kiezen voor een combinatie met een Latin Barbeque en/of een familieticket (biedt toegang voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 16 jaar oud).

SILO 8 is spectaculair theater in de openlucht waarbij je ogen en oren tekort komt. Een fantastische cast van acteurs en muzikanten, een bouwkraan, vernuftige decors en speciale effecten voeren de toeschouwers mee naar een wereld waarin de zwaartekracht het onderspit delft en dromen vleugels krijgen. SILO 8: een theaterspektakel over gekoesterde herinneringen en ongebreidelde fantasie!

Een Surinaams echtpaar meldt zich bij de poort van SILO 8. In het verzorgingshuis van de toekomst belooft dr. Wolf, de geniale directeur, hen tegen lage kosten een paradijselijke oude dag. Daarvoor moeten ze wel hun spaargeld én hun vrijheid inleveren.

In een even ontroerende en poëtische als confronterende voorstelling ziet het publiek hoe de ‘vrije markt’ met zijn genadeloze behandelmethoden en hebzucht het tenslotte moet afleggen tegen de levenslust en creativiteit van de bejaarde bewoners.

Theatergezelschap Vis à Vis speelt sinds 1990 succesvoorstellingen zoals: Topolino, Drift, Picnic, Onderstroom, Kooiboys en Daklozen on Ice.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek