432 kaartjes Lowlands festival opnieuw in de verkoop – start morgen

Ticketmaster

Vandaag zijn 432 Lowlandstickets uit de zwarthandel ongeldig gemaakt. Morgen (dinsdag 20 juli) om 14u00 komen ze voor de normale prijs en met een nieuwe ticketcode weer beschikbaar voor de reguliere verkoop via lowlands.nl.

Net als voorgaande jaren wordt de kaartverkoop van Lowlands geanalyseerd. Verdachte transacties worden onder de loep genomen en kaarten waarvan bewezen kan worden dat ze door handelaren zijn opgekocht met als doel ze met woekerwinst te verkopen, worden ongeldig gemaakt.

Het ongeldig maken van kaarten uit de zwarthandel gaat door tot aan de start van het festival. Ook deze kaarten komen weer beschikbaar voor de verkoop.

Mensen die een kaart buiten de officiële voorverkoopkanalen om hebben gekocht kunnen zelf controleren of hun kaart ongeldig is gemaakt. De ongeldig gemaakte ticketcodes worden op www.ticketsenconcertkaarten.nl gepubliceerd. Op die site staat bovendien veel informatie over zwarthandel en het veilig kopen van kaarten. Let op: Vovert.nl noemt altijd uitsluitend officiële verkooppunten, zo betaal je nooit te veel en heb je altijd geldige kaartjes.

Dinsdag 20 juli om 14u00u komen de kaarten weer beschikbaar voor de verkoop via www.lowlands.nl . Er kunnen maximaal 2 tickets per persoon worden gekocht.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek