Whisky by the Sea op 25 september in Arsenaal theater te Vlissingen

Ticketmaster

Een leuk evenement die we jullie niet willen onthouden (wij zijn zelf ook niet vies van een dram): Whisky by the Sea. Dit betreft een proeverij met meer dan 500 soorten (single malt) whiskies in het Arsenaal theater in Vlissingen. Datum: zaterdag 25 september 2010.

Er zijn proeverijen om 13u00 (middagsessie) en om19u00 (avondsessie). Voor beide sessies koop je je kaarten via het officiële verkooppunt Eventim. Prijs: Eur25,-. Proost!

—–
Whisky by the Sea: Het Whisky Festival op 25 september.

Net als vorig jaar is er in het Arsenaal Theater een grote proeverij van meer dan 500 whisky’s. Hier komen de whiskyimporteurs bijeen om de geïnteresseerde bezoekers kennis te laten maken met hun heerlijke producten of om de meer gevorderden de diepere geheimen van het whiskymysterie te laten ontdekken. Ook zijn er zogenoemde masterclasses, dit zijn aparte proeverijen voor een klein gezelschap waar een erkend “connaisseur” dieper ingaat op smaak, distilleerproces of herkomst. In het Arsenaal Theater zijn er ook enkele stands met aan whiskygerelateerde producten, zoals o.a. whisky boeken, tijdschriften en kleding.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek