Weer ongeveer 500 extra officiële Lowlands kaarten in de verkoop!

Ticketmaster
Goed nieuws voor Lowlands-liefhebbers die nog geen kaartje hebben kunnen bemachtigen: Dinsdag 3 augustus om 14u00 uur komen er weer ongeveer 500 kaarten beschikbaar voor het uitverkochte Lowlands festival (20-22 augustus). Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt Eventim!
Deze tickets stonden geblokkeerd voor sponsors , partners en gasten. Daarnaast zijn er ook 106 kaarten uit de zwarthandel ongeldig gemaakt. De ongeldig gemaakte kaartnummers vind je op http://www.ticketsenconcertkaarten.nl/?page_id=174.

Het ongeldig maken van kaarten uit de zwarthandel gaat door tot aan de start van het festival. Ook deze kaarten komen weer beschikbaar voor de verkoop. Meer info over zwarthandel vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

Update: Zoals verwacht zijn de kaartjes binnen enkele minuten uitverkocht. Hou deze site in de gaten, want er komen wel vaker extra officiële kaarten voor uitverkochte events beschikbaar. Zodra er meer bekend is, lees je het op Vovert.nl!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek