Q-Dance presents: Fusion op 2 oktober in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

2 oktober 2010 zal er een Q-dance party in de Heineken Music Hall plaatsvinden onder de noemer Fusion. Kaartverkoop is meteen van start gegaan en loopt via Q-dance.

In de afgelopen jaren passeerden al vier edities van ‘Q-dance presents’ de revue: drie keer sloegen Q-dance en Promo de handen ineen en ook in de samenwerking met Scantraxx werd alles uit de kast getrokken. Het moge duidelijk zijn dat Q-dance alleen met de beste artiesten en labels uit de harde scene samenwerkt.

Begin 2002 rolde bij Fusion Records de eerste plaat van de persen. ‘Donkey Rollers – Motherf*ck’ was de eerste release en direct een hit. Met Zany als drijvende kracht, groeide Fusion in korte tijd uit tot een toonaangevend label met een typerende rauwe sound. Nu, 70 releases verder en 9 jaar later, is Fusion niet meer weg te denken uit het ‘hardstyle landschap’.

Al die kwaliteit vraagt om een samenwerking en daarom slaan Q-dance en Fusion op zaterdagavond 2 oktober a.s. de handen ineen voor ‘Q-dance presents Fusion – The Next Level’. Het recept is simpel: de Heineken Music Hall met haar akoestiek en loeiharde geluid, Fusion met het beste op het gebied van rauwe hardstyle en Q-dance met 10 jaar ervaring op het gebied van feesten. Het wordt een avond om nooit te vergeten…

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek