Kabouter Plop gaat trouwen. De nieuwe theatershow van Kabouterplop.

Ticketmaster

Kijk hier voor beschikbare locaties, data en om de kaartjes te kopen.

Plop gaat trouwen

De kabouters vinden een brief in het kabouterbos en kijken verschrikt op; oh nee… Tante Plap komt op bezoek! De groottante van Plop, een grote bemoeial en oude, strenge tante, vindt namelijk dat de kabouter toe is aan een vriendinnetje en ze komt hem een handje helpen. Maar of Plop daar nou blij mee is?

Zodra zij in het bos arriveert, verandert ze de boel en is niemand meer zichzelf. Ze bemoeit zich zelfs met Kwebbel, Klus en Lui die bezig zijn met het organiseren van een leuk feestje. Lachen, gieren, brullen dus! Komt er een feestje, gaat Plop trouwen en verlaat Tante Plap ooit nog het kabouterbos?

Kijk hier voor beschikbare locaties, data en om de kaartjes te kopen.
Officiële kaartverkoop alleen via See Tickets.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek