Wegens succes verlengt: Vis a Vis speelt Silo 8 op Almere strand

Ticketmaster

Wegens groot succes is Theatergezelschap Vis à Vis op 11 augustus gestart met een tweede reeks buitenvoorstellingen bij Almere strand! Deze nieuwe reeks loopt zeker door tot mid september.

Kaartverkoop loopt via het officiële verkooppunt Eventim. Zie Eventim voor de verschillende soorten kaarten: Zo kan je kiezen voor een combinatie met een Latin Barbeque en/of een familieticket (biedt toegang voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 16 jaar oud).

SILO 8 is spectaculair theater in de openlucht waarbij je ogen en oren tekort komt. Een fantastische cast van acteurs en muzikanten, een bouwkraan, vernuftige decors en speciale effecten voeren de toeschouwers mee naar een wereld waarin de zwaartekracht het onderspit delft en dromen vleugels krijgen. SILO 8: een theaterspektakel over gekoesterde herinneringen en ongebreidelde fantasie!

Een Surinaams echtpaar meldt zich bij de poort van SILO 8. In het verzorgingshuis van de toekomst belooft dr. Wolf, de geniale directeur, hen tegen lage kosten een paradijselijke oude dag. Daarvoor moeten ze wel hun spaargeld én hun vrijheid inleveren.

In een even ontroerende en poëtische als confronterende voorstelling ziet het publiek hoe de ‘vrije markt’ met zijn genadeloze behandelmethoden en hebzucht het tenslotte moet afleggen tegen de levenslust en creativiteit van de bejaarde bewoners.

Theatergezelschap Vis à Vis speelt sinds 1990 succesvoorstellingen zoals: Topolino, Drift, Picnic, Onderstroom, Kooiboys en Daklozen on Ice.

Uit de pers :
“Vis à Vis toont zich meester in het combineren van techniek, show, poëtische zeggingskracht en een simpele maar sterke verhaallijn.” (NRC Next)

“ ..wat visueel effecttheater betreft is de groep ongeëvenaard. (..)Silo 8 staat bol van het soort zinderende actie dat normaal alleen in films is te zien.” (Volkskrant)

“Vis à Vis staat ook met Silo8 weer garant voor een fantastisch en innovatief buitenspektakel ” (Telegraaf)

”Dit zomerspektakel is een echte aanrader, zeker omdat er buiten veel meer mogelijk is dan in een theaterzaal.” (CJP magazine)

“Hoogtepunt is het einde (.. .), alleen al deze scene is een gang naar Almere waard.” (Elsevier)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek