Ane Brun special guest bij Peter Gabriel concert, 17 september 2010, Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

Ane Brun is special guest bij het concert van Peter Gabriel op 17 september in GelreDome XS. Tijdens de show zal zij optreden met Gabriel en de singer-songwriter zal een kort voorprogramma verzorgen.

De Noorse Ane Brun krijgt elke zaal muisstil met haar prachtige, breekbare liedjes. De Scandinavische nachtegaal brengt onopgesmukte, akoestische deuntjes met een neiging naar americana of bluespop en alternatieve country. Met haar wonderschone gevoelige liedjes oefent Ane Brun een magnetische kracht uit op haar publiek.

Peter Gabriel geeft een concert in de Gelredome XS te Arnhem samen met een symfonieorkest. Het concert zal op vrijdag 17 september 2010 plaats vinden en is onderdeel van zijn New Blood tournee. De voorverkoop loopt via het enige officiële verkooppunt Eventim. Kaartjes vanaf Eur 57,-

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek