Jumping Indoor Maastricht (paardensport) 18 t/m 21 november 2010 in MECC. Kaartverkoop start woensdag

Ticketmaster

De 23e editie van Jumping Indoor Maastricht (JIM) vindt plaats van 18 tot en met 21 november 2010 in het expositie- en congrescentrum MECC in Maastricht. Het paardensport evenement Jumping Indoor Maastricht heeft een spectaculair sportprogramma met vele internationale springrubrieken. Maar ook de Limburgse talenten komen aan bod met de finales van de klasse M, Z en ZZ van de Provincie Limburg Cup.
Dressuur krijgt een speciale plek bij JIM; op donderdag staan er wedstrijden op het programma voor aangepaste dressuursport en de felle strijd in de finale van de Hoefslag Dressuur Cup.
Kinderen staan vooraan bij de Jimmy Kinderochtend op zondag, dit jaar met veel show en spektakel en een spetterend optreden van X-Factor’s BadBoyz. Uiteraard kunnen bezoekers terecht in de uitgebreide promenade met vele winkels en terrassen. Ook dit jaar is er de kunstmanifestatie Art in the Park te vinden met binnen- en buitenlandse kunstenaars, galeries en muziek.

Voorverkoop van de toegangsbewijzen begint op woensdag 1 september.
Koop je kaartjes alleen via het officiële verkooppunt Eventim.

Je kan kiezen uit:

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek