Rockstar Taste of Chaos (02 dec) met Disturbed, Papa Roach, Buckcherry en Halestorm in Heineken Music Hall

Ticketmaster

DISTURBED MET ROCKSTAR TASTE OF CHAOS IN AMSTERDAM
Rockstar Taste of Chaos feat. Disturbed, Papa Roach, Buckcherry en Halestorm

Met alleen Disturbed heeft deze editie van Rockstar Taste of Chaos al bijna de meest spannende line-up tot nu toe. Met echter de toevoeging van de Amerikaanse rockbands Papa Roach, Buckcherry en Halestorm bestaat hierover geen twijfel meer. Op donderdag 2 december 2010 staan deze vier bands in de Amsterdamse HMH.

De voorverkoop voor Rockstar Taste of Chaos feat. Disturbed, Papa Roach, Buckcherry en Halestorm begint aanstaande vrijdag 27 augustus 2010 om 10u00 via Livenation.

Drie vrienden uit Chicago beginnen een bandje en later voegt zanger David Draiman zich toe aan het gezelschap, vanaf dat moment Disturbed genaamd. In maart 2000 komt het debuutalbum ‘The Sickness’ uit en inmiddels zijn we vier platen en een Grammy-nominatie verder. Disturbed heeft met elf miljoen verkochte platen de multi-platinum status al lang en breed behaald. Sterker nog, de laatste drie albums van Disturbed kwamen direct binnen op #1 van de Amerikaanse Billboard Charts. Het nieuwe, vijfde studio-album ‘Asylum’ ligt vanaf aanstaande vrijdag 27 augustus in de winkel. De nieuwe van Papa Roach verschijnt drie dagen later. Met hits als ‘Last Resort’ en ‘Scars’ heeft Papa Roach zich op de kaart gezet en het album ‘Infest’ uit 2000 betekende de definitieve doorbraak van de Californische alternatieve rockband. Die plaat werd uitgebracht op het hoogtepunt van de nu-metal hype, waarin ook andere bands als Limp Bizkit en KoRn een grote rol speelden. De volgende plaat ‘Lovehatetragedy’ ging meer dan 500.000 keer over de toonbank en werd goud. De opvolger ‘Getting Away with Murder’ werd bekroond met platina, mede dankzij de hitsingle ‘Scars’. Disturbed stond in 2009 voor het laatst op de Nederlandse planken, in 013, Tilburg. Het werd een daverend succes. Op donderdag 2 december 2010, tijdens Rockstar Taste of Chaos, samen met Papa Roach, alsook met Buckcherry en Halestorm zal dat succes ongetwijfeld geëvenaard, zo niet overtroffen worden in Amsterdam.

Donderdag 2 december 2010
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 40,- (excl. servicekosten)
Deuren open: 18.00 uur
Aanvang: 18.40 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek