Amsterdamse Popprijs – Finale in de Melkweg, Amsterdam

Ticketmaster

Check de website voor meer informatie

De Amsterdamse Popprijs is dé competitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen met een eigen repertoire. Of het nu gaat om pop, rock, hiphop of een cross-over van stijlen, elke band kan meedoen. De Amsterdamse Popprijs vormt inmiddels een belangrijke opstap voor bands. Eerdere deelnemers waren onder andere The Tunes, a balladeer, HIT ME TV, Alamo Race Track en MeloManics.

Uit alle inschrijvingen worden dertig bands geselecteerd voor de vijf voorrondes die begin september plaatsvinden op verschillende podia in de stad. Elke voorronde levert een winnaar op en er worden zeven wild cards toegekend door de jury. De twaalf halvefinalisten strijden uiteindelijk om de zes finaleplaatsen. De finalestrijd vindt traditiegetrouw plaats in de Melkweg op zaterdag 13 november. De winnaar gaat niet alleen naar huis met eeuwige roem, maar ook met een prijzenpakket om de band verder op weg te helpen met zijn carrière. Daarbij is de winnaar ook de afgevaardigde voor de SENA Performers POPnl Award 2011.
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek