ABBA The Show 28 januari 2011 in de Heineken Music Hall. Kaartverkoop gestart!

Ticketmaster

ABBA THE SHOW
28 januari 2011, Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam

Kaarten verkrijgbaar bij Eventim

Mamma Mia – wat een geweldige show! Ook na het verstrijken van enkele decennia is ABBA nog steeds sinds de Beatles er waren de popgroep met het meeste succes en zijn ze nog steeds nadat ze uit elkaar waren gegaan spraakmakend: als film, als musical en natuurlijk met hun songs, die dagelijks op de radio’s over de hele wereld worden uitgezonden. En met ABBA THE SHOW leeft deze fenomenale pop op denderende wijze verder!

Slechts eenmalig in Amsterdam op 28 januari in de Heineken Music Hall Amsterdam!
Koop je kaarten alleen bij het officiele verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek