Houseqlassics op zaterdag 6 november 2010 in de Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam

Ticketmaster

A.s. 6 november zal Houseqlassics weer plaatsvinden in de Heineken Music Hall. Q-dance viert dan het 10-jarig bestaan van het concept “Houseqlassics” en dit zal voorlopig de laatste editie zijn!
Voorverkoop is meteen gestart via Q-dance!

Begin november 2009 vierde Q-dance het tienjarig bestaan van haar langstlopende concept: Houseqlassics. Wat in de Hemkade begon als een droom van het jonge Qlass Elite, is in een decennium uitgegroeid tot een begrip in classics land. Houseqlassics heeft zich bewezen als het classics feest waar jong en oud samenkomen om de sound van vroeger te laten herleven.

Q-dance kijkt terug op 11 mooie jaren house traditie en sluit op 6 november 2010 dit hoofdstuk met een goed gevoel af. Het is tijd om vooruit te kijken en ruimte te creëren voor nieuwe initiatieven. We nodigen jullie uit om samen met de vaste waarden uit de voorgaande edities voorlopig de laatste keer Houseqlassics bij te wonen.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek