Nothing to Lose Tour van Waylon begint bij de museumnacht Den Haag, 4 september!

Ticketmaster

Slechts 25 gelukkigen kunnen kaarten bemachtigen voor dit mini-concert via Giel Beelen.

Voor de museumnacht zijn gewoon nog kaartjes beschikbaar via Eventim:
Op 4 september zal op 24 verschillende lokaties in de stad, de Museumnacht Den Haag plaatsvinden onder het thema “Mix it, don’t miss it”. Kaartverkoop voor een passepartout is vandaag begonnen en loopt via Eventim. Een passe-partout geeft  je toegang tot alle deelnemende instellingen. Daarbij is ook het openbaar vervoer gratis en krijg je gratis toegang tot de afterparty in het Paard van Troje!

De hofstad telt talrijke interessante musea en vele kunst- en cultuur liefhebbers. Dit geeft reden tot flink uitpakken: cultuur gaat in de mix met meer dan 20 deelnemers waaronder musea en galeries, maar ook de Koninklijke Bibliotheek, Tweede Kamer, Pulchri en Stroom doen mee. Iedereen opent de deuren vanaf 19:30 uur en is tot diep in de nacht geopend. Op elke plek is een uniek programma te zien en te horen dat past bij het thema van de nacht: Mix it, don’t miss it.

De enthousiaste deelnemers brengen allen een inspirerend en prikkelend programma. Enkele hoogtepunten: Escher in het Paleis organiseert aan het Lange Voorhout een Bal Masqué, waarbij licht en donker de hoofdrol spelen. Het Museum voor Communicatie staat in het teken van glamourous Hollywood waar acteertalent wordt getraind en ontdekt. Op de gevel van het Gemeentemuseum kun je genieten van een openluchtbioscoop en in het Letterkundig Museum en de Koninklijke Bibliotheek vindt een heus literair festival plaats. Naast toonaangevende nightwriters zijn er onder andere tenenlezers en een twitterfontijn aanwezig. Het Muzee Scheveningen organiseert nachtgolfsurfen en Museum de Gevangenpoort houdt een fakkeltocht in het schemerduister, waarbij het bloedige verleden van dit pand wordt blootgelegd. Het zeer uiteenlopende programma heeft voor ieder wat wils.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek