The Unthanks nieuw in de Oosterpoort, Groningen: 3 oktober 2010

Ticketmaster

The Unthanks, 3 oktober 2010, de Oosterpoort, Groningen. Kaartverkoop is meteen begonnen via de Oosterpoort.

Het door de muziekpers op handen gedragen en onder superlatieven bedolven Engelse folk group The Unthanks van Northumberland komt naar De Oosterpoort. Met zeven bandleden (4 mannen en 3 vrouwen) en uitgebreide hoeveelheid instrumenten zal het dringen worden geblazen op het podium.

De groep werd genomineerd voor beste liveact, beste folkalbum en folkgroup of the year in 2008 na debuutcd “Cruel sister” en opvolger “The bairns” werd de groep genomineerd.  De laatste cd uit 2009 kwam The Unthanks met het pastorale “Here’s the tender coming, een album dat verleden en heden in een magnifieke symbiose brengt.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek