Jankobus Seunnenga 15 oktober 2010 in de Oosterpoort, Groningen

Ticketmaster

Jankobus Seunnenga zal op 15 oktober 2010 in de Oosterpoort, Groningen optreden. Kaarten voor dit concert en meer info via de Oosterpoort.

De innemende droogkomieke humor van keuvelaar Jankobus Seunnenga grenst aan clowneske kleinkunst. Het ene moment speelt hij net als Jethro Tull’s Ian Anderson een nummer lang op één been, het volgende steekt Seunnenga de draak met rocktrucjes als drumstokwerpen en –opvangen; wat natúúrlijk uitloopt op een hilarische mislukking. De Melkweg buldert hoofdschuddend van de lach.’ De pers na een optreden in de Melkweg.(Bron: www.kindamuzik.net).

Optredens van de Friese dichter, muzikant en tekstschrijver Jankobus Seunnenga lijken sober van opzet: drie gitaren, een keur aan luisterliedjes met mooie, grappige en ontroerende anekdotes en af en toe nog een verdwaalde gastmuzikant(e). Zijn achtergrond is echter allerminst sober en dat is te merken aan zijn podiumverschijning. Ontrafeld van alle overbodige ballast gaat deze voormalige punker voor literaire en menselijke verdieping… op zijn onnavolgbare manier!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek