Extra concert “Groots met een Zachte G” Guus Meeuwis 16 juni 2011, Philips Stadion, Eindhoven

Ticketmaster

Extra Groots met een zachte G concert op 16 juni 2011!
Guus Meeuwis bezoekt in 2011 wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor alweer de 6e editie van zijn Groots met een zachte G concerten! De concerten zijn op vrijdag 17, zaterdag 18 juni en nu dus ook op donderdag 16 juni 2011. Wilt u verzekerd zijn van tickets? Wees er dan snel bij! Vandaag, 10 september, start de ticketverkoop via Seetickets.

De concerten van Guus Meeuwis staan al vijf jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. De vele hits van de Brabantse zanger worden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Een energieke show vol vaart en plezier! En ook voor de concerten in 2011 heeft Guus alweer genoeg leuke ideeën.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek