Kylie Minogue op 17 maart in GelreDome XS te Arnhem als onderdeel van de Aphrodite – Les Folies Tour 2011

Ticketmaster

Vandaag heeft Kylie Minogue meer data bekend gemaakt van haar ‘Aphrodite – Les Folies Tour 2011’. Als onderdeel van deze tournee staat de Australische zangeres op donderdag 17 maart in GelreDome XS in Arnhem.

De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur bij Livenation.

Deze tournee belooft een absolute mijlpaal in de carrière van Kylie Minogue te worden. Ze is van plan een livespektakel te maken dat zelfs haar eigen eerdere baanbrekende shows overtreft. Kylie heeft al gewerkt aan een aantal concepten voor de tour en zegt hierover: “De reactie op ‘Aphrodite’ is absoluut ongelooflijk geweest en heeft mij en mijn creatieve team geïnspireerd om een nieuwe show te ontwikkelen die ons allemaal gaat meenemen op een euforische reis van vreugde, opwinding en glamour. Ik kan niet wachten om te gaan touren en al mijn fans te zien in 2011”.

Kylie Minogue breekt als zangeres wereldwijd door in 1987 met haar debuutsingle ‘The Loco-Motion’. Ook in de jaren daarna staat ze met grote regelmaat in de hitlijsten. Zo scoort ze in 2001 internationaal een enorme hit met het nummer ‘Can’t Get You Out Of My head’. Dit nummer was in 2001 de meest gedraaide single op de Nederlandse radio. Kylie Minogue heeft in haar carrière 43 internationale hitsingles uitgebracht waaronder een aantal duetten met grote sterren als Robbie Williams.

In juli verscheen haar nieuwe album ‘Aphrodite’. Dit album haalde in Engeland de nummer 1 positie in de charts waarmee Kylie de eerste solo artiest is die in vier verschillende decennia een nummer 1 album scoort.

KYLIE – Aphrodite – Les Folies Tour 2011
Donderdag 17 maart 2011
GelreDome XS – Arnhem
Entree: € 46, € 51, € 53, € 55 (excl. servicekosten)
Ticket de Luxe: € 169 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Radio partner van Kylie Aphrodite – Les Folies Tour 2011: Q-Music

De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur bij Livenation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek