Mojo concerts & Radio 538 presenteren: Maroon 5 op 28 februari in de HMH, Amsterdam – Ticketsales vanaf vrijdag

Ticketmaster

Maandag 28 februari 2011 geeft de Amerikaanse band Maroon 5 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Naar aanleiding van het nieuwe album ‘Hands All Over’ tourt de band volgend jaar door diverse landen in Europa. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10u00 via LiveNation.

Maroon 5 bracht in 2002 het debuutalbum ‘Songs About Jane’ uit waar wereldwijd meer dan 10 miljoen albums van verkocht werden. Vijf jaar later brachten ze hun tweede album ‘It Won’t Be Soon Before Long’ uit. Beide albums leverden grote hits op zoals ‘She Will Be Loved’, ‘This Love’, ‘Makes me Wonder’ en ‘Wake up Call’. Dit succes leverde de poprockband 3 Grammy Awards op en zorgde voor vele internationale tournees.  

Aanstaande vrijdag komt het nieuwe album ‘Hands All Over’ uit. Voorafgaand aan de release van dit album verscheen eerder deze zomer de eerste single ‘Mysery’. ‘Hands All Over’ is geproduceerd door Robert John ‘Mutt’ Lange (AC/DC, Def Leppard en The Cars). Het album bevat een mix van rock, pop, funk en R&B zoals we van Maroon 5 gewend zijn.

Eind 2007 was Maroon 5 was voor het laatst in Nederland te zien met een concert in de Brabanthallen in Den Bosch.

Radio 538 presenteert:
MAROON 5
+ special guest Sara Bareilles
Maandag 28 februari 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 42 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20u00

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10u00 via Livenation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek