Extra concert Caro Emerald in de Heineken Music Hall, Amsterdam op 22 december 2010!

Ticketmaster

Omdat kaartjes voor haar eerste concert op 23 december 2010 in no-time uitverkocht waren, heeft Caro Emerald besloten een extra concert te verzorgen in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Meer info hier en kaartverkoop hier (voorverkoop van het extra concert is meteen van start gegaan).

In een paar maanden tijd groeit Caro Emerald uit tot een van de meest populaire artiesten van ons land. Met haar aanstekelijke dansnummers in de stijl van de jaren ’50, gecombineerd met een hedendaagse beat, verovert ze Nederland. Caro geniet volop van het succes, “Het is niet voor te stellen hoe waanzinnig het is om zo’n grote doorbraak mee te maken! Dat ik in 2010 al in de Heineken Music Hall mag optreden had ik nooit durven dromen”.

Haar eerste twee singles zijn regelrechte hits! ‘Back It Up’ was afgelopen zomer niet van de radio af te slaan en vanaf januari neuriet iedereen massaal instant popklassieker ‘A Night Like This’ mee. Het debuutalbum ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ staat al drie maanden op de eerste plaats in de albumchart en ondertussen wint Caro Emerald award na award.Ook in het buitenland blijft Caro Emerald niet onopgemerkt. Nog deze zomer komt het album uit in verschillende Europese landen.

Live komt de combinatie van de jaren ’50 en het geluid van nu, die voor haar muziek zo kenmerkend is, op spectaculaire wijze naar voren. Zowel in de bijzondere samenstelling van haar geweldige band als in de filmische sfeer van haar show.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek